Dét er vigtigt for os når vi indgår i et samarbejde

Vi lægger vægt på gennemsigtighed, bæredygtighed og værdiskabelse, når vi indgår i et samarbejde. Fælles udfordringer, fælles gevinst.

Begge partnere skal have udbytte af projektet

I ethvert samarbejde prioriterer vi begge parters succes og fordele. Vi mener, at ægte partnerskaber trives bedst, når der er fælles gevinst. Det betyder, at vores projekter ikke kun er bæredygtige i ordets klassiske forstand, men også økonomisk og operationelt. Vi stræber efter at skabe løsninger, hvor både vores partnere og vores eget team høster fordelene, og hvor samfundet som helhed får en langsigtet gevinst.
Vores Stærke Partnerskaber

Se nogle af vores dygtige samarbejdspartnere

Er du interesseret i at samarbejde omkring et projekt?

Vi er altid åbne for nye samarbejdsmuligheder inden for vores energiprojekter. Hvis du deler vores passion for grøn energi og ønsker at tage del i en bæredygtig fremtid, så kontakt os. Vi ser frem til at udforske potentielle partnerskaber og ideer, der kan gøre en positiv forskel.
Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?
Investér i grøn energi

Bestil et uforpligtende opkald

Få ekspertrådgivning om investeringsmuligheder inden for vindprojekter. Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en personlig samtale.
Accept*

Hold dig opdateret om bæredygtig energi! Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Accept*

Kontakt os

Mandag-torsdag
08 - 16
Fredag
08 - 15
Håndværkervej 3,
7700 Thisted

+45 97 98 12 54
mail@ecn.dk

Følg os

Energicenter Nord ApS, Håndværkervej 3, 7700 Thisted. CVR 26145872 // Copyright 2023 © Energicenter Nord ApS. All rights reserved.