Solcelleprojekt
  • Del:

Hjertebjerg energipark

Projektmateriale brugt til borgermøde i Ræhr Fest og Feriecenter den 29. maj 2024, med ca. 80 nysgerrige naboer til projektet. Det endelige projekt blev sendt til kommunen den 3. juni 2024, og ligger offentligt tilgængeligt. Der kan forekomme ændringer frem til det endelige er vedtaget. Følg projektets fremgang nedenfor.
Solceller
Sol
0
Anlægs str. vind
45-50 ha
Anlæg str sol

Opdateret layout for Hjertebjerg Energipark

Vi har revideret layoutet for Hjertebjerg Energipark efter vores informationsmøde og den konstruktive dialog med lokale beboer og interessenter.

Flere af de fremførte bekymringer og forslag er blevet nøje gennemgået, hvilket har ført til justering af projektets omfang og placering.

Ændringerne indebærer en reduktion i projektets størrelse og en tilpasning af placeringen af solcellepaneler for at minimere påvirkningen af nærområdet.

Vi værdsætter den lokale opbakning og de input, vi har modtaget, og ser frem til at fortsat samarbejde med lokalsamfundet for at sikre at Hjertebjerg Energipark bliver et projekt, som alle kan stå inde for.

Udforsk vores andre projekter

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?
Investér i grøn energi

Bestil et uforpligtende opkald

Få ekspertrådgivning om investeringsmuligheder inden for vindprojekter. Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en personlig samtale.
Accept*

Hold dig opdateret om bæredygtig energi! Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Accept*

Kontakt os

Mandag-torsdag
08 - 16
Fredag
08 - 15
Håndværkervej 3,
7700 Thisted

+45 97 98 12 54
mail@ecn.dk

Følg os

Energicenter Nord ApS, Håndværkervej 3, 7700 Thisted. CVR 26145872 // Copyright 2023 © Energicenter Nord ApS. All rights reserved.