Vindprojekt
  • Del:

Lem Kær

I 2011 gik vi forrest i den grønne omstilling ved i samarbejde med Vestas at opstille Vestas 112 – 3.0 MW møller i Ringkøbing Skjern Kommune og etablere Danmarks største energipark. Disse møller, udover at være pålidelige energiproducenter, fungerede også som testmøller, hvor vi drev teknologisk innovation. Det er ikke os, der tester, men vi stiller møllerne til rådighed for Vestas, så de kan udføre test og dermed tilegne sig viden. Vi har kontinuerligt investeret i bæredygtighed ved løbende at udskifte komponenter og software for at optimere møllernes ydeevne. Derudover har der været udskiftning af møllerne selv, hvilket vidner om vores engagement i at holde os på forkant med udviklingen og sikre, at vores energipark forbliver en banebrydende kraft inden for vedvarende energi. Dette projekt har ikke kun styrket vores position som en drivkraft inden for vedvarende energi, men har også skabt et inspirerende eksempel på, hvordan vi sammen kan forme en grønnere fremtid.
Vestas
Vindmølletype
112/3.0 MW
Produktion
2011
Opstillet

Udforsk vores andre projekter

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?
Investér i grøn energi

Bestil et uforpligtende opkald

Få ekspertrådgivning om investeringsmuligheder inden for vindprojekter. Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en personlig samtale.
Accept*

Hold dig opdateret om bæredygtig energi! Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Accept*

Kontakt os

Mandag-torsdag
08 - 16
Fredag
08 - 15
Håndværkervej 3,
7700 Thisted

+45 97 98 12 54
mail@ecn.dk

Følg os

Energicenter Nord ApS, Håndværkervej 3, 7700 Thisted. CVR 26145872 // Copyright 2023 © Energicenter Nord ApS. All rights reserved.