Vindprojekt
  • Del:

Nees/Lemvig

I 2009 rejste vi tre imponerende vindmøller som en banebrydende indsats for grøn energi. Disse møller markerede ikke kun vores engagement i bæredygtighed, men de var også de første vindmøller, der blev rejst på betontårne, støbt direkte på stedet. I over et årti har disse møller været hjørnestenen i vores forsyning af ren energi til lokalsamfundet, samtidig med at de har været drivkraften bag vores fortsatte innovation og teknologiske fremskridt. I tæt samarbejde med Siemens stiller vi møllerne til rådighed for testformål. Det er ikke os, der udfører testene, men vores rolle ligger i at facilitere processen ved at stille møllerne til rådighed for Siemens. Dette samarbejde er afgørende for, at Siemens kan udføre test og dermed tilegne sig værdifuld viden, der bidrager til vores fælles mål om at fremme grøn energi og teknologisk udvikling.
Siemens
Vindmølletype
120 /3,0 MW
Produktion
2009
Opstillet

Udforsk vores andre projekter

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?
Investér i grøn energi

Bestil et uforpligtende opkald

Få ekspertrådgivning om investeringsmuligheder inden for vindprojekter. Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en personlig samtale.
Accept*

Hold dig opdateret om bæredygtig energi! Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Accept*

Kontakt os

Mandag-torsdag
08 - 16
Fredag
08 - 15
Håndværkervej 3,
7700 Thisted

+45 97 98 12 54
mail@ecn.dk

Følg os

Energicenter Nord ApS, Håndværkervej 3, 7700 Thisted. CVR 26145872 // Copyright 2023 © Energicenter Nord ApS. All rights reserved.